F. LOZANO WINTERHALDER
F. LOZANO WINTERHALDER
Sustainability, Environment and Values
Sustainability, Environment and Values

Ciència

La meva llicenciatura (Llic. en ciències - Secció Biològiques, UAB)  i la pertenença a l'Agrupació Astronòmica de Sabadell, em permeten desenvolupar una sèrie de programes de divulgació científica relacionats amb el món de l'ASTRONOMIA i la BIOLOGIA, així com amb les ciències afins a elles (astrobiologia - quàntica...).

 

 

Viatge de descoberta a Costa Rica - Juliol 18

Costa Rica és el país que té com a filosofia econòmica el desenvolupament sostenible. Aquest viatge ens acostarà a la natura envejable d'aquesta nació de l'Amèrica Central, la seva cultura i la pau que ha constituït l'essència dels ticos (o com ells s'anomenen a si mateixos).
Costa Rica - pdf.pdf
Documento Adobe Acrobat [2.6 MB]

Conferència: "L'aparició de la consciència a l'univers"

Link de la conferència pronunciada a l'Agrupació Astronòmica de Sabadell: "Evolució"

Espai -vida -temps

Aquest video va ser produït per la Fundació de Caixa Girona al 2005, amb motiu d'una exposició d'astronomia a La Fontana d'Or, de la que en vaig ser el comisari. Era el centenari de la Teoria de la Relativitat d'Einstein. 

 

La selecció d'imatges, el guió i la música són meus. No així la veu.

 

ESPERO QUE VOS AGRADI!

Orgullós del meu exalumne i amic CARLES ESTÉVEZ

 

http://www.ccma.cat/tv3/alacarta/Quequicom/Buscant-vida-a-lUnivers/video/5464411/

 

Proposo aquí el link d'un entranyable amic i exalumne, Carles Estévez, intervenint a TV3 en un programa sobre astrobiologia.

 

En Carles va fer una estda de recerca als EEUU amb el prestigiós científic Stanley Miller.

 

Actualment dirigeix un centre pioner de recerca i docència en química, l'IUCT (Institut Universitari de Ciència i Tecnologia: http://www.iuct.com/ ) i és un actiu defensor de la Qímica Verda.

 

En Carles paralarà d'astrobiologia el proper dia 20 de maig, a les 20h i a la seu de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell. No vos el perdeu!

 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© F. Lozano Winterhalder